Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Caldes d'Estrac reforça la seguretat durant la Festa Major amb diversos punts liles
El municipi desplega punts liles estàtics i itinerants per prevenir i actuar contra les agressions durant les festes, amb un telèfon d'emergència disponible i una nova campanya de sensibilització.

punt lila

Durant la Festa Major de Caldes d'Estrac l'Ajuntament ha reforçat les mesures de seguretat amb la presència de diversos punts liles, tant estàtics com itinerants. Aquests punts, que tenen com a objectiu prevenir i actuar contra les agressions sexuals i LGTBIfòbiques, estaran operatius durant les hores de màxima afluència.

El divendres 6 de setembre, el punt lila estarà ubicat a l'Esplanada de Can Muntanyà, de les 23.00 fins a les 04.00 hores. L'endemà, dissabte 7 de setembre, es desplegaran dos punts liles: un de fix al Parc Joan Maragall, actiu durant la Nit Jove de 00.00 a 04.00, i un itinerant que circularà entre l'Esplanada de Can Muntanyà i el Parc Joan Maragall de 23.30 a 04.00 hores.

Finalment, el diumenge 8 de setembre, hi haurà de nou un punt lila estàtic a l'Esplanada de Can Muntanyà de 00.00 a 04.00, mentre que el punt itinerant recorrerà diferents zones del municipi des de les 22.00 fins a les 04.00 hores. A més, s'ha habilitat un telèfon d'emergència, operatiu només durant les hores de funcionament dels punts liles, al número 667.183.094.

Aquest any, s'ha posat en marxa una campanya de tapa gots a nivell de tres viles, que es podran recollir als punts liles durant la Festa Major. Aquesta iniciativa busca conscienciar la ciutadania sobre la importància de prevenir les agressions en entorns festius.

A més, el municipi de Caldes d'Estrac compta amb una xarxa d'Espais Segurs, establiments que ofereixen acollida i activen protocols d'atenció d'urgència en cas d'agressions sexuals o LGTBIfòbiques. Aquestes mesures pretenen garantir unes festes segures i inclusives per a tothom. Podeu consultar el mapa d’Espais Segurs aquí

Publicació 16.08.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina