Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Arriba la sisena edició del Campionat Jove de Tennis Taula a la Fresca
Tindrà lloc el 16 i 17 de juliol al Parc Joan Maragall

150716 tennis-taula-cartellAquesta setmana els joves de Caldes tenen una cita amb l’esport. Un any més l’Espai Jove surt al carrer i organitza el torneig juvenil de tennis taula a la fresca que enguany es celebrarà el dijous 16 de juliol i el divendres 17 de juliol de 5 a 8 de la tarda al Parc Joan Maragall. Les inscripcions seran gratuites i es podran fer el primer dia del torneig en el mateix Parc Maragall.

Enguany es realitzaran dos campionats diferenciats on podran participar-hi els joves a partir dels 12 anys cap endavant. En total, els campionats tindran un màxim de 16 participants.

En aquesta edició el primer classificat obtindrà un premi que s’atorga en col•laboració amb Soletico. El guanyador podrà gaudir d’un sopar per emportar.

Organitzada per l’Ajuntament de Caldes i l’Espai Jove, amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Barcelona, es tracta d’una activitat que es realitza amb el desig de promocionar l’esport i l’oci saludable entre els joves, oferint una oferta alternativa de lleure.

Notícies relacionades:

Finalitza la cinquena edició del ja tradicional Torneig Juvenil de Tennis Taula a la Fresca [+]

Publicació 15.07.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina