Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Què saps sobre la Bio-fira Aqua Calida?
Dijous 11 de maig a les 19:30h a la Fabriqueta  t´expliquem tots els detalls de la fira més bio de Caldes. Vine i participa, esperem les teves propostes!

Aqua_Calida__pos_.jpegVols conèixer  més coses sobre la Bio-Fira Aqua Calida?  Tens propostes o t’agradaria participar-hi? Vine a la sessió informativa que farem el proper dijous 11 de maig a les 19:30h a la Fabriqueta on tothom: veïns, veïnes i entitats esteu convidats a assistir. Escoltarem totes les idees i treballarem per enriquir junts aquesta proposta que posa sobre la taula un nou estil de vida basat en el benestar, la salut i la sostenibilitat.

Què és la Bio-fira Aqua Calida? És una aposta pel turisme responsable amb la que volem posar en valor la riquesa del nostre municipi difonent els valors associats al benestar. És per això que la fira tindrà quatre àmbits diferents: el termalisme, la salut, la gastronomia i la cultura.  

D'aquesta manera hi tenen cabuda tot tipus de teràpies naturals, tractaments, productes i hàbits per cuidar cos i ment, com per exemple el ioga, el reiki, el pilates o la relaxació, així com una alimentació saludable.

També hi haurà un espai de conferències per tothom que vulgui conèixer més a fons aquests eixos, la cultura bio o l’eficiència energètica. En definitiva, una experiència engrescadora que esperem gaudir junts el proper 10 i 11 de juny.

Més informació: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 4 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05