Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La primera edició d'Aqua Calida posa l'accent en el benestar, la salut i la sostenibilitat
El 10 i 11 de juny el municipi va reunir experts, empresaris i institucions innovadores en el foment d´un estil de vida saludable i respectuós amb el medi ambient.

Fira Aqua Calida 2017

Caldes d’Estrac culmina la que ha estat la primera bio-fira Aqua Calida amb una àmplia programació que  ha atret a visitants del maresme i de diferents punts de la província de Barcelona. El passat cap de setmana del 10 i 11 de juny, el municipi es va convertir en punt de trobada del termalisme de Catalunya i d’iniciatives, emprenedories i activitats orientades a promocionar un nou estil de vida basat en el benestar, la salut i la sostenibilitat. També va ser una proposta lúdica per a tots els públics amb espectacles sobre la nostra història i on no hi va faltar una gastronomia de qualitat.

Fira Aqua Calida 2017

Més de 30 expositors van omplir el centre del municipi, des del Mercat Municipal fins la plaça de la Vila. A més a més, des de l’obertura de la fira, a les 16h del dissabte, fins el seu tancament, a les 14h del diumenge, es van dur a terme diferents activitats pensades per famílies, joves, grans i petits, amb certa inquietud per acostar-se al món bio. 

Fira Aqua Calida 2017Disciplines com el ioga, el tai-txi, el pilates, l’aikido i el reiki van estar presents a la bio-fira amb sessions de grup i demostracions obertes a tothom qui volgués conèixer els beneficis que aporten a la vida quotidiana. Cal destacar la demostració realitzada des de l’Associació Aikido de Caldes d’Estrac, així com les sessions de reiki a càrrec d’Espai Silenci, les classes d’estirament i consciencia corporal de Jon Ayúcar, o les conferències  a càrrec de Jaume Galleguet i Àngels Bueno sobre el tai-txi, i de Sandra Campos, sobre el reiki.

Fira Aqua Calida 2017Així, un altre dels reclams de la fira ha estat el cicle de conferències, on també hem pogut gaudir de l’experiència de diferents experts com Sebastien Magniny, naturòpata de Terrapia, Oriol Arnal, de la Fundació Aqua Maris, o Griselda Marfà, que va parlar de la dieta mediterrània. El cicle de conferències es va tancar amb el col•loqui , “Experiències biocivilitzatòries”, coordinada i moderada per l’associació Imago Catalunya, delegació Caldes d’Estrac on van participar: Cristian Sunier, de Som Energia, Arnau Vilardell, de Som Mobilitat, Dolors Guillen, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró, i Òscar Baró, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

Fira Aqua Calida 2017Segons Òscar Baró: “ha estat un cap de setmana molt intens i valorem positivament el resultat de la fira, on hem de destacar la implicació de veïns, veïnes i entitats de Caldes que l’han fet possible, així com dels organitzadors.” Òscar Baró ha anunciat també que després d’aquesta primera aposta ja s’està treballant per a una segona edició que tindrà lloc el proper 2018. D'altra banda des de l'Ajuntament també es vol destacar la bona feina que ha fet la empresa CatPatrimoni, a la que es va encarregar la coordinació de la fira, i la implicació de Sandra Campos, d'IMAGO Catalunya Delegació Caldes d'Estrac. 

Informació publicada el 26 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05