Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Les famílies que no superin l'import mínim interprofessional poden sol·licitar una reducció del 40% de la taxa de recollida d'escombraries
Enguany, el salari mínim interprofessional se situa en els 13.300 euros anuals. Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament fins al pròxim dimecres 31 de març

BrossaAmb la voluntat de donar suport als veïns i les veïnes en situació de vulnerabilitat, l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) segueixen impulsant una bonificació del 40% de la taxa de la brossa municipal. Hi poden optar les unitats familiars que no superin el salari mínim interprofessional -que enguany se situa en els 950 euros mensuals o els 13.300 euros anuals- i que estiguin empadronades al poble.

Inicialment, aquesta bonificació va ser una subvenció de Serveis Socials destinada únicament a persones jubilades que no arribaven al salari mínim interprofessional. A poc a poc, aquest ajut ha anat evolucionat i, actualment, és una reducció del 40% de la quota de la taxa i hi poden optar les unitats familiars que compleixin els requisits.

Les famílies que ho desitgin poden presentar la seva sol·licitud mitjançant una instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. La documentació cal que estigui dirigida a l’ORGT, ja que serà aquest organisme qui resolgui les peticions. Si l’ORGT aprova la sol·licitud, la quantitat a pagar ja comptarà amb el descompte del 40% incorporat. La data límit per fer-ho és el pròxim dimecres 31 de març.

Informació publicada el 26 de febrer de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05