Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Una setmana d'activitats per reivindicar els drets de les dones
Del 8 al 14 de març, Caldes d'Estrac va acollir diferents propostes en el marc del Dia Internacional de la Dona Treballadora

8M 2021Amb la voluntat de denunciar, reivindicar i defensar els drets de les dones, les àrees de Dona i Polítiques d'Igualtat i Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de les àrees d'Esports i Promoció Econòmica, van impulsar diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra anualment el 8 de març.

8M 2021El mateix dilluns 8 de març, a les 10 hores, l’alcalde Òscar Baró, el primer tinent d’alcalde, Joan Baró, i la regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat, Laura Aloy, van llegir el manifest institucional a la Plaça de l’Ajuntament. Una trentena de caldencs i caldenques van participar en l’acte. Tot seguit, amb la col·laboració de les dones de Caldetes Lila, es va fer una penjada de cartells reivindicatius a diferents punts del municipi. Així mateix, a la Plaça de l’Ajuntament, es va penjar una gran pancarta muda on durant aquells dies els veïns i les veïnes van poder escriure, dibuixar i compartir les seves reflexions al voltant del fet de ser dona.

8M 2021Aquella setmana, des de l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament, es van programar tres activitats més. El divendres 12 de març, es va instal·lar un Punt Lila al mercat setmanal de la mà de la cooperativa Cúrcuma, qui va oferir assessorament i informació individualitzada a les persones que es van apropar. L’endemà, dissabte 13 de març, una trentena de persones van gaudir del taller de defensa personal d’Aikido Estrac al Parc de Joan Maragall. Finalment, la tercera activitat, un taller d’intel·ligència emocional en línia ‘Reaprenent de nosaltres’ impartit per l’Associació Enruta’t, es va haver d’anul·lar per manca d’inscripcions.

Paral·lelament, des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es va posar en marxa un mur virtual feminista on els veïns i les veïnes van poder publicar reflexions, llibres, dibuixos, cançons o qualsevol inquietud sobre el fet de ser i sentir-se dona.

Informació publicada el 24 de març de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05