Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Generalitat de Catalunya obre una nova convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer per a persones majors de 65 anys
Fins al pròxim divendres 30 d'abril, les persones interessades poden sol·licitar els nous ajuts a través del Consell Comarcal del Maresme

LloguerL’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer destinada a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social. L’objectiu és facilitar a la ciutadania l’accés i la permanència en un habitatge, així com donar suport a un dels col·lectius més vulnerables.

Per a accedir a l’ajut, cal complir un seguit de requisits. Els principals són: acreditar la residència legal a Catalunya; tenir 65 anys o més durant aquest 2021; la unitat de convivència no pot tenir uns ingressos superiors a 2,83 vegades l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC); ser titular d’un contracte de lloguer de l’habitatge que sigui el seu domicili habitual i permanent; no pagar un lloguer mensual superior a 800 euros a la demarcació de Barcelona i 900 euros en cas de discapacitat; i estar al corrent de pagament en el moment de presentar la sol·licitud.

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud mitjançant el portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya o a través del web del Consell Comarcal del Maresme. En casos excepcionals, es podrà fer presencialment demanant cita prèvia al Consell Comarcal del Maresme en el telèfon 93 741 16 16. La data límit és el pròxim divendres 30 d’abril.

Informació publicada el 6 d'abril de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05