Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'espectacle 'Arrels' fa parada a Caldes d'Estrac
La proposta, impulsada per l'Àrea de Dona i Polítiques d'Igualtat i que explica com viu el trànsit un infant trans, es representarà el diumenge 27 de juny, a les 18 hores, a la Sala Cultural

Espectacle Arrels DefinitiuEn el marc del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que se celebra el 28 de juny, l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura i l’Àrea de Joventut, organitzarà la representació de l’espectacle ‘Arrels’ de Mateu Peramiquel i Mar Puig. L’obra, una proposta musical de 23 minuts de durada sobre la vivència del trànsit d’un infant trans, es representarà el pròxim diumenge 27 de juny, a les 18 hores, a la Sala Cultural. L’espectacle, recomanat a partir dels 7 anys, serà en català.

Dia LGTBI+ 2021«Avui és el dia, Rai. Quan surtis per la porta tot canviarà. És el moment que feia temps que esperàvem. Què serà el primer que faràs quan siguis allà fora?». Amb aquestes reflexions, comença la representació, que vol remoure consciències i donar visibilitat al trànsit. Per a assistir-hi, cal reservar entrada a través d’aquest formulari en línia.

L’endemà, dilluns 28 de juny, serà el Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals, Intersexuals i d'altres identitats sexuals i de gènere, una jornada festiva i reivindicativa per la igualtat jurídica i social i la tolerància per la diversitat sexual i de gènere. Un any més, des de l’Ajuntament, ens hi sumarem pels drets i les vides de tots i totes.

Així mateix, el dimecres 30 de juny, l'Àrea de Joventut organitzarà una nova sessió de cinefòrum a l'Espai Jove. La trobada, que començarà a les 17 hores, consistirà en la projecció d'una pel·lícula de temàtica LGTBI+. Per últim, el divendres 2 de juliol, a les 17 hores, l'Espai Jove acollirà un taller de xapes reivindicatives. Per a participar en ambdues activitats, cal inscriure's prèviament al correu electrònic cdst.espaijove@caldetes.cat.

Publicació 17.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina