Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Espai Jove reobre amb un mes de juliol carregat d'activitats
L'equipament torna amb força i programa durant tot el mes diferents propostes lúdiques i pedagògiques que tenen com a objectiu dinamitzar la temporada estival dels més joves

Cartell Espai JoveEl pròxim dimecres 30 de juny, l’Espai Jove de Caldes d’Estrac reobrirà les seves portes després de mesos tancat, degut a les mesures aplicades per fer front a la pandèmia.

Juliol 2021L’equipament estarà obert en l’horari habitual: de dimecres a dissabte, de 17h a 20h de la tarda. Us recordem que, per poder accedir a l’equipament i a les activitats programades, és imprescindible haver omplert la fitxa d’inscripció de l’Espai Jove i el document de responsabilitat de la Covid-19. Aquests documents es poden obtenir al mateix Espai Jove, o es poden demanar a través del correu electrònic cdst.espaijove@caldetes.cat. L’aforament estarà limitat a 10 persones a l’interior, de manera que caldrà fer torns perquè tothom pugui gaudir de les instal·lacions. També, serà necessari, en tots els casos, fer inscripció prèvia a les activitats.

Així doncs, cada dimecres l’equipament estarà obert als veïns i veïnes, que podran gaudir dels espais de trobada i jocs. L’equipament municipal també obrirà al públic els dies que no hi hagi cap activitat programada.

L’Espai Jove ofereix nombroses activitats i propostes durant tot el mes de juliol

Durant aquest estiu, l’equip de l’Espai Jove ha programat activitats de diferents àmbits dels programes d’intervenció. En aquest sentit, dins el programa de campanyes de prevenció, tindran lloc activitats amb motiu del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que s’han organitzat conjuntament amb l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat. També, s’ha organitzat el taller “La cultura del cànnabis” per a joves a partir de 15 anys, a càrrec d’Energy Control, un projecte de reducció de riscos en l’àmbit del consum recreatiu de drogues de l’Associación Bienestar y Desarrollo que treballa a través d’un missatge sense tabús ni paternalismes.

Dins el programa lúdic, s’ha preparat un taller de manga/anime de tres sessions de durada i diferents tallers de dansa, així com una sortida a la platja per conèixer de primera mà la tasca de socorrisme i salvament que du a terme la Creu Roja de Caldes d’Estrac i un espectacle de màgia amb el Mag Alouette.

Des de l'Espai Jove, s'informa que, quan hi hagi programades activitats específiques, l’accés a l’equipament municipal quedarà limitat a aquelles persones que s’hagin inscrit a aquestes activitats.

Per a qualsevol consulta, dubte o aclariment, podeu adreçar-vos al correu de l’Espai Jove (cdst.espaijove@caldetes.cat) o al telèfon 93 791 17 78. També, podeu fer-ho presencialment dins els horaris d’obertura de l’equipament municipal. A més, podeu seguir l’actualitat a través de les xarxes socials de l’Espai (Facebook: @Caldetes.Jove | Twitter: @Caldetes_Jove | Instagram: @Caldetes.Jove). Us hi esperem amb moltes ganes de tornar-nos a trobar!

Informació publicada el 28 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05