Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Inscripcions obertes pel taller de gimnàstica conscient a la Fabriqueta
El pròxim dijous 8 de juliol, l'Àrea de Gent Gran donarà el tret de sortida a la proposta dissenyada especialment per a persones majors de 60 anys. Per a participar-hi, cal apuntar-se enviant un correu a oac@caldetes.cat o trucant al 93 791 00 05

Taller GimnàsticaA partir del pròxim dijous 8 de juliol i fins al mes de desembre, l’Àrea de Gent Gran reprendrà el taller de gimnàstica conscient a la Fabriqueta que es va haver d’aturar a causa de la crisi sociosanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19. La iniciativa, que comptarà amb la col·laboració de Jon Ayúcar i s’impartirà setmanalment, busca promoure l’adopció d’hàbits saludables entre les persones majors de 60 anys del municipi. «Cada dijous, els avis i les àvies podran millorar el seu benestar físic i alhora incidir en el seu benestar emocional. Ja ho diuen els experts que apostar per una alimentació saludable i practicar activitat física de manera regular comporta molts beneficis», afirma la regidora de Gent Gran, Laura Aloy. Com en el cas del taller sobre l’ús del telèfon mòbil i d’acord amb les mesures establertes per les autoritats sanitàries per fer front a la pandèmia, es dividiran a les persones participants en dos grups. El primer grup assistirà de 9.30 a 10.30 hores i el segon, de 10.45 a 11.45 hores.

Les persones interessades poden apuntar-se enviant un correu electrònic a oac@caldetes.cat o trucant al telèfon 93 791 00 05. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció fins a completar l’aforament màxim permès per les autoritats sanitàries.

Informació publicada el 30 de juny de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05