Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Les persones amb mobilitat reduïda podran banyar-se a la platja de Caldes
L'Àrea d'Acció Social i la Creu Roja de Caldes d'Estrac tornen a posar en marxa els banys adaptats, un servei dissenyat per a persones amb dificultats de mobilitat

Banys AdaptatsPer quart any consecutiu, l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de la Creu Roja, impulsa els banys adaptats. Enguany, el servei s’ofereix els dilluns, els dimecres i els divendres, de 10.30 a 14 hores. A més, com des de fa un parell d’anys, la proposta es complementa amb un servei de desplaçament fins a la platja. Les persones interessades a demanar aquest acompanyament o gaudir dels banys adaptats han de trucar al telèfon 647 40 19 78. Per tal de coordinar correctament el servei, la cita prèvia és obligatòria.

Com l’any passat, els banys adaptats es realitzen seguint totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries per a fer front a la Covid-19. Aquest estiu, es torna a comptar amb dues modalitats. La primera opció és que els mateixos familiars portin a terme l’activitat, supervisats per un membre de l’equip de la Creu Roja de Caldes d’Estrac, i la segona opció és que ho faci directament l’equip de voluntaris i voluntàries de l’entitat caldenca. En aquest darrer cas, els familiars han de signar un document donant el seu consentiment per a realitzar l’activitat.

Per a més informació, cal dirigir-se a la caseta de la platja de Creu Roja de Caldes d’Estrac, on també es podrà consultar la disponibilitat horària per fer els banys adaptats. L’horari de la caseta és de dilluns a divendres, de 10 a 18 hores, i els dissabtes i els diumenges, de 10 a 19 hores. Per últim, cal recordar que Caldes d’Estrac compta amb els serveis de salvament i socorrisme de la Creu Roja des del passat dilluns 21 de juny i fins al pròxim dilluns 13 de setembre.

Informació publicada el 2 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05