Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa una jornada d'escacs i dominó pel jovent i la gent gran del municipi
Les àrees de Gent Gran i Joventut han coorganitzat la divertida activitat amb l'objectiu de crear un espai de trobada i coneixença entre les dues generacions

EscacsEl pròxim dimecres 21 de juliol, a les 19 hores, les àrees de Gent Gran i Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac han programat una engrescadora proposta dissenyada especialment pels nois i les noies del municipi i pels avis i les àvies del poble. La divertida activitat proposa gaudir d’un vespre d’escacs i dominó a la plaça del Lledoner, al costat de la Fundació Palau. «Tot i que hem dissenyat la jornada pensant principalment en el jovent i la gent gran, tothom qui vulgui participar serà benvingut. El nostre objectiu és afavorir un espai de trobada i coneixença entre les dues generacions, perquè creiem que ambdues tenen molt a aportar-se i grans coneixements per compartir», afirma la regidora de Gent Gran, Laura Aloy.

Per a participar-hi, les persones interessades han d’inscriure’s enviant un correu a cdst.joventut@caldetes.cat o trucant a Serveis Socials en el telèfon 93 791 15 42. A causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19, l’aforament serà limitat i se seguirà un estricte protocol de prevenció i higiene per garantir el benestar de totes les persones participants.

IMPORTANT: La programació de l’activitat pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19.

Informació publicada el 9 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05