Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Bona acollida del taller per a majors de 60 anys sobre el telèfon mòbil
Prop d'una quinzena de persones han participat en la proposta que s'ha portat a terme durant els mesos de juny i juliol al Casal d'Avis del municipi

MòbilDurant les darreres setmanes, catorze persones majors de 60 anys s’han endinsat en el món de les noves tecnologies. L’Àrea de Gent Gran, amb la col·laboració de Joan Purtí, ha organitzat un taller sobre l’ús del telèfon mòbil al Casal d’Avis. En total, han estat quatre jornades d’una hora i mitja de durada, on els avis i les àvies han descobert noves funcionalitats i han posat en pràctica coneixements i consells per aprofitar al màxim les possibilitats que ofereix el telèfon mòbil. D’acord amb les mesures establertes per les autoritats sanitàries per fer front a la pandèmia i per tal d’oferir una atenció individualitzada i personalitzada, s’han dividit a les persones participants en dos grups.

Un cop finalitzat el taller, els avis i les àvies han celebrat la realització de la proposta i han demanat repetir-la més endavant per tal de poder anar interioritzant els conceptes i continuar practicant tot allò après. «Arran la bona acollida i les demandes de les persones participants, farem tot el possible per tornar a programar el taller», afirma la regidora de Gent Gran, Laura Aloy.

Informació publicada el 28 de juliol de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05