Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Èxit de participació en el primer cap de setmana de la Festa Major de Caldes d'Estrac
La festivitat s'allargarà fins el pròxim 11 de setembre amb diferents activitats adreçades a tots els públics i adaptades a la Covid-19

Diumenge 29 d’agost Caldes d’Estrac va posar el punt i final al primer cap de setmana de la Festa Major d’aquest 2021. I ho va fer amb molt bones sensacions, amb un èxit de participació i respectant en tot moment les mesures de seguretat i restriccions vigents per a evitar la propagació de la Covid-19.

David Salvà, regidor de Cultura, agraeix a la població la seva implicació en la festivitat i assegura que “no podríem haver tingut una millor arrencada festiva. Ens va acompanyar el temps i malgrat les limitacions a causa de la pandèmia, vam poder gaudir plenament d’una nova mostra de cultura segura a casa nostra gràcies a la responsabilitat i a la col·laboració de totes i tots”. Salvà, a més, fa una crida a la participació i avança que “ens espera al davant una gran setmana amb diferents activitats que estem convençuts que tornaran a ser molt ben rebudes per part de veïns i veïnes”.

Torneig infantil de petanca

El tret de sortida a la Festa Major el va donar dissabte dia 28 d'agost a la tarda el torneig infantil de petanca organitzat pel Club Petanca Caldes. Les pistes municipals de petanca es van omplir de joves jugadors de quatre a 12 anys en una jornada lúdica i esportiva molt amena. L’alcalde de Caldes d’Estrac, Òscar Baró, el regidor d’Esports, Joan Baró, i Joaquim Arnó, regidor de l’Ajuntament i vicepresident del Consell Comarcal del Maresme van assistir-hi.

Petanca

Gran espectacle teatral d’estiu

Tot seguit, la nit de dissabte, el protagonisme va ser per a l’espectacle “L’Home Orquestra” interpretat per en Peyu, emmarcat dins el Cicle d’Arts Escèniques i Musicals CALDERART. L’actuació va tenir lloc a la Pèrgola de Can Muntanyà de la mà de l’Associació Amics del Teatre de Caldes d’Estrac, i els assistents -uns 140- van gaudir d’una vetllada molt interactiva, participativa i plena de rialles.

Peyu

Cantada d’havaneres

Finalment, les encarregades de la cloenda del primer cap de setmana de Festa Major van ser Les Anxovetes, que van oferir al Parc Joan Maragall una cantada d’havaneres en femení el diumenge a la nit que va reunir unes 130 persones, amb lletres pròpies i una actuació realment original.

Havaneres

Tota la informació i el programa d’activitats de la Festa Major es pot consultar en aquest enllaç.

Informació publicada el 30 d'agost de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05