Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac commemorarà el Dia Internacional de la Gent Gran
Les àrees de Gent Gran, Dona i Polítiques d'Igualtat i Joventut organitzaran una representació teatral i una nova jornada d'escacs i dominó al municipi

AviEn el marc del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra anualment el dia 1 d’octubre, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac organitzarà dues engrescadores propostes al municipi. La primera serà la representació del musical ‘Les històries de l’avi Josep’ a càrrec de Mateu Peramiquel i Mar Puig. L’obra, recomanada per a majors de 12 anys, es representarà el divendres 1 d’octubre, a les 18.30 hores, a la Sala Cultural de l’Ajuntament. Les persones que vulguin assistir-hi han de reservar prèviament la seva plaça a través d’aquest formulari en línia.

AviAixí mateix, el divendres 1 d’octubre, l’Àrea de Gent Gran convidarà a esmorzar als avis i les àvies de les tres residències que hi ha al municipi. Tot seguit, a les 11 hores, s’organitzarà una nova jornada d’escacs i dominó a la Plaça del Lledoner, al costat de la Fundació Palau. Després de la bona acollida de la primera sessió, el consistori ha programat una segona jornada, pensada especialment per oferir un espai de trobada, coneixença i gaudi pels avis i les àvies del poble. Per a participar-hi, cal enviar un correu electrònic a cdst.gentgran@caldetes.cat o trucar al telèfon 93 791 15 42. A causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19, l’aforament serà limitat i se seguirà un estricte protocol de prevenció i higiene per garantir el benestar de totes les persones participants.

Informació publicada el 21 de setembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05