Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac acollirà una gimcana sobre sexualitat
El pròxim dijous 4 de novembre, l'Àrea de Joventut, la Creu Roja de Caldes d'Estrac i la Creu Roja Joventut impulsaran la proposta dissenyada per a joves de 12 a 29 anys a l'Espai Jove

Gimcana Sexualitat 2021En el marc dels programes de prevenció que es treballen des de l’Espai Jove de Caldes d’Estrac, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, de la mà de la Creu Roja de Caldes d’Estrac i de la Creu Roja Joventut, organitzarà una divertida gimcana per a poder treballar amb el jovent caldenc temes de sexualitat des d’una vessant lúdica. L’engrescadora proposta es farà el pròxim dijous 4 de novembre, a les 17 hores, a l’Espai Jove i estarà dissenyada per a joves de 12 a 29 anys del municipi.

A través de diferents dinàmiques i jocs, el taller aprofundirà en la importància de les relacions sexuals segures, les malalties de transmissió sexual i altres aspectes. Així mateix, la iniciativa intentarà crear un ambient idoni perquè els nois i les noies puguin expressar dubtes i inquietuds.

Les places són limitades. Per a participar-hi, les persones interessades han d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a cdst.espaijove@caldetes.cat o trucant al telèfon 93 791 17 78.

El termini d’inscripcions finalitzarà el pròxim dissabte 30 d’octubre.

Informació publicada el 19 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05