Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'impulsa un taller de mecànica de bicicletes per a joves de 12 a 29 anys
El pròxim divendres 5 de novembre, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament coordinarà un taller de dues hores de durada a l'espai aula-taller de la cooperativa Coop de Pedal a Mataró

Taller BicisEl mes de novembre començarà amb una nova proposta pel jovent caldenc. El pròxim divendres 5 de novembre, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament impulsarà un taller gratuït de mecànica de bicicletes de nivell bàsic. L’activitat començarà a les 17.30 hores i s’impartirà a l’espai aula-taller de la cooperativa Coop de Pedal a Mataró. El taller serà de dues hores de durada i estarà dissenyat especialment per a joves de 12 a 29 anys. La proposta, que es desenvoluparà en un taller mecànic professional amb eines i bicicletes per a la realització de les pràctiques, començarà amb una breu introducció, explicant els beneficis i les virtuts de la bicicleta. Tot seguit, es detallaran les parts de la bicicleta i s’explicaran les operacions bàsiques de reparació.

Les persones interessades a participar-hi han d’inscriure’s prèviament enviant un correu a cdst.espaijove@caldetes.cat o trucant al 93 791 17 78. Les places són limitades i el termini d’inscripcions finalitzarà el dimecres 3 de novembre.

Com l’activitat es farà fora del municipi, a les 16.30 hores, totes les persones participants sortiran juntes amb tren des de Caldes d’Estrac fins a l’espai aula-taller de la cooperativa Coop de Pedal a Mataró i un cop acabat el taller, a les 19.30 hores, tornaran juntes al municipi. En aquest sentit, el cost del desplaçament serà assumit per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament.

Informació publicada el 29 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05