Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Espai Jove programa noves activitats per al jovent caldenc
Un torneig de FIFA, dos tallers de cuina, una formació de defensa personal i dues sessions de dansa són les divertides propostes per a gaudir de la tardor a l'equipament municipal

Espai Jove Novembre 2021L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha presentat la nova programació d’activitats de l’Espai Jove. Durant el mes de novembre, l’equipament municipal es tornarà a omplir de propostes per a fer passar grans estones als nois i les noies del municipi.

El pròxim dissabte 13 de novembre, a les 17 hores, arribarà la primera activitat: un torneig de FIFA. Les tres primeres persones classificades s’emportaran engrescadors premis, com, per exemple, una dessuadora o una samarreta de l’Espai Jove. Tot seguit, el divendres 19 de novembre, a les 17.30 hores, es farà un taller per a aprendre a cuinar sushi i l’endemà, dissabte 20 de novembre, a les 17 hores, una sessió de dansa afro i hip-hop.

En el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemorarà el dijous 25 de novembre, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat, impulsarà una formació de defensa personal a l’Espai Jove. Dissenyada per a joves, la sessió es farà a les 18 hores. L’endemà, divendres 26 de novembre, a les 17 hores, s’oferirà un taller per a aprendre a cuinar pastissos sense forn i el dissabte 27 de novembre, a les 17 hores, una sessió de dansa Bollywood.

Per a participar en les noves propostes, cal inscripció prèvia. Les persones interessades poden fer-ho enviant un correu a cdst.espaijove@caldetes.cat o trucant al 93 791 17 78.

Així mateix, de dimecres a dissabte, de 17 a 20 hores, l’equipament restarà obert perquè el jovent caldenc pugui utilitzar-lo com a espai de trobada, gaudir de la zona de jocs o fer ús de l’espai d’estudi i de la zona d’ordinadors. Des de l'Espai Jove, es recorda que, quan hi hagi programades activitats específiques, l’accés a l’equipament quedarà limitat a aquelles persones que s’hagin inscrit a aquestes activitats.

Informació publicada el 9 de novembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05