Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Àrea de Gent Gran organitza una sortida cultural a Girona
L'activitat es farà el pròxim divendres 17 de desembre, de 9 a 18 hores, i inclourà una visita guiada a la catedral i als banys àrabs

Girona 2021Amb la voluntat de celebrar l’arribada de les festes nadalenques i oferir activitats diferents i engrescadores a les persones majors de 65 anys del municipi, l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac organitzarà una sortida cultural a Girona. L’activitat es farà el pròxim divendres 17 de desembre, de 9 a 18 hores, i inclourà una visita guiada a la catedral i als banys àrabs. Inicialment, la sortida està prevista a les 9 hores des de la parada de l’autobús de la rotonda Estrac i la tornada a les 18 hores del mateix dia. «Després de viure uns mesos molt i molt durs derivats de l’emergència sanitària, toca sortir a respirar i a gaudir del territori, de la cultura i de la història. Hem escollit Girona perquè és una ciutat captivadora, plena de bonics racons, llegendes i monuments. Estem segures que farà passar una gran estona a totes les persones que s’engresquin a venir», afirma la regidora de Gent Gran, Laura Aloy.

Les persones interessades poden apuntar-se de manera telemàtica a través d’un formulari en línia al web municipal o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Així mateix, per a participar-hi, serà imprescindible portar el certificat COVID.

Informació publicada el 3 de desembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05