Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament reprograma la xerrada 'Ser dona no sempre és ser mare'
La conferència, que anirà a càrrec de la psicòloga Norma Isern, es farà presencialment el pròxim dissabte 30 d'abril, a les 11 hores, a l'Espai Jove de Caldes d'Estrac

Xerrada 8ML’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha estat treballant durant les darreres setmanes per a poder reprogramar la xerrada ‘Ser dona no sempre és ser mare’, prevista inicialment pel passat dimarts 8 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones. D’acord amb la disponibilitat de la conferenciant i gràcies a la millora de la situació sanitària derivada de la Covid-19 i a la relaxació de les mesures de contenció, el col·loqui es portarà a terme de manera presencial el pròxim dissabte 30 d’abril, a les 11 hores, a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. La psicòloga i experta en desenvolupament personal Norma Isern conduirà la sessió, adreçada especialment a dones que no tenen fills i filles, o bé perquè no han pogut o bé per elecció pròpia.

Les dones que vulguin participar-hi poden inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia al web municipal. Les places per a assistir-hi són limitades.

Informació publicada el 25 d'abril de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05