Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El caldenc Andy Fuentes presentarà el seu llibre sobre l'assetjament escolar a l'Espai Jove de Caldes d'Estrac
El pròxim dissabte 7 de maig, a les 18 hores, l'equipament municipal acollirà la presentació del llibre en el marc del Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar

Andy FuentesEl passat dilluns 2 de maig, es va celebrar el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar. Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es vol posar el focus en aquesta greu problemàtica i conscienciar sobre la importància d’erradicar-la. Per aquest motiu, l’equipament municipal acollirà el pròxim dissabte 7 de maig, a les 18 hores, la presentació del llibre ‘Bullying: ¿Qué he hecho yo para merecer esto?’ del caldenc Andy Fuentes Boutchakourt a l’Espai Jove.

A través del llibre, Fuentes explica la seva experiència vital com a víctima d’assetjament escolar durant l’ESO: com ho va viure, que va aprendre, com va afectar la seva salut i molt més. El llibre desprèn lluita, valor i determinació i narra una dura història de superació i molta força de voluntat per a continuar endavant i treballar per tot allò que volia i que es va proposar a la vida. Per a assistir-hi, cal inscriure’s enviant un correu electrònic a cdst.espaijove@caldetes.cat, trucant al telèfon 93 791 17 78 o presencialment a l’equipament municipal.

Informació publicada el 4 de maig de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05