Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Les passejades per a la gent gran a Caldes d'Estrac canvien d'horari
A partir de mitjans del mes de maig, la proposta s'oferirà els dimarts, de 9.30 a 10.30 hores, per tal d'evitar la calor i les altes temperatures habituals dels mesos de primavera i estiu

Passejades 2022Amb la voluntat de combatre la calor i les altes temperatures, l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha decidit modificar l’horari de les passejades per a la gent gran. Així doncs, a partir de mitjans del mes de maig, la proposta s’oferirà els dimarts, de 9.30 a 10.30 hores. Com sempre, l’activitat continuarà començant a La Fabriqueta (carrer La Riera, 5-9) i proposant suaus recorreguts pel municipi. L’objectiu de la proposta, pensada per a persones majors de 60 anys, és fer front a la solitud de la gent gran i fomentar els hàbits saludables. A més de passejar pel poble, la iniciativa permet conversar sobre diversos temes d’interès. Cada setmana, la tècnica municipal plantejarà un seguit de possibles qüestions, que s’aniran adaptant en funció de les necessitats i de les inquietuds del grup.

Per a participar en les passejades, cal apuntar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac o a través d'un formulari en línia al web municipal. Un cop fet el tràmit, la tècnica municipal distribuirà els grups i trucarà a les persones inscrites per a informar-les de quin dimarts podran participar en l’activitat.

Informació publicada el 12 de maig de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05