Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Comencen noves activitats intergeneracionals a Caldes d'Estrac
Durant els propers mesos, s'organitzaran diferents trobades per a dinar o fer treballs manuals amb l'objectiu que els joves i les persones grans comparteixin divertides estones

Gent GranGent GranLes àrees de Gent Gran i Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac presenten dues noves activitats intergeneracionals. La primera proposta està pensada per a persones majors de 60 anys i adolescents que acostumen a dinar sense companyia. En aquest sentit, els pròxims dilluns 30 de maig, 27 de juny i 25 de juliol, des de les àrees de Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament, es convida a venir a l’Espai Jove de 13.30 a 15.30 hores i dinar conjuntament. L’activitat comptarà amb l’acompanyament dels tècnics municipals. Les persones que hi assisteixin hauran de portar la seva carmanyola i posteriorment s’oferirà gratuïtament un cafè. Per a participar-hi, cal apuntar-se a través d’un formulari en línia, escrivint al correu oac@caldetes.cat o trucant al 93 791 00 05.

La segona proposta posa el focus en els treballs manuals i anima a adolescents i persones grans a compartir les seves aficions. A partir del pròxim dimecres 25 de maig, tot i que s’espera que el jovent s’uneixi a l’activitat un cop acabi el curs escolar, tots els dimecres, d’11 a 12.30 hores, l’Espai Jove de Caldes d’Estrac esdevindrà un punt de trobada per a intercanviar coneixements, converses i passatemps. Les persones que hi assisteixin hauran de portar els seus materials per a cosir, brodar, pintar, llegir, retallar, escriure i un llarg etcètera de possibilitats. L’activitat també comptarà amb l’acompanyament dels tècnics municipals. Per a participar-hi, cal apuntar-se a través d’un formulari en línia, escrivint al correu oac@caldetes.cat o trucant al 93 791 00 05.

«L’estiu passat, vam inaugurar les reeixides trobades intergeneracionals per a jugar a escacs i jocs tradicionals a la Plaça del Lledoner i enguany, proposem aquestes dues noves activitats», afirma la regidora de Gent Gran, Laura Aloy. «Des de l’equip de govern, creiem en la riquesa de la nostra gent gran i del nostre jovent i sabem que conjuntament podem viure experiències molt i molt enriquidores», afegeix el regidor de Joventut, Gonzalo Bonnin.

Informació publicada el 23 de maig de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05