Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac celebrarà el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+
L'Espai Jove acollirà tres engrescadores propostes per a donar visibilitat a la diversitat sexual i a les diverses formes d'estimar

Cartell LGTBI+ 2022En el marc del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, el pròxim dimarts 28 de juny, a les 17.30 hores, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitzarà un berenar popular a l’Espai Jove. Tot seguit, a les 18 hores, l’equipament municipal acollirà un contacontes infantil de la mà d’Eva Montero Calm i Aleidis Vila Rodríguez. Sota el títol ‘Un amor de contes’, les dues narradores explicaran històries teatralitzades basades en lectures inclusives on es visualitza la diversitat sexual i les diverses formes d’estimar. A continuació, el pròxim dijous 30 de juny, a les 17 hores, l’Espai Jove dinamitzarà un taller de pintura dels bancs de la terrassa de l'equipament municipal sota el títol 'Orgull Jove, donem color a les diversitats sexuals'.

«A Caldes d’Estrac, reivindiquem l’amor, en totes les seves formes. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament, i amb el suport de les entitats, dels veïns i de les veïnes, continuarem treballant per a garantir els drets de totes les persones i promoure espais segurs, igualitaris, respectuosos i tolerants. La LGTBIfòbia no té cabuda a la nostra vila i sempre, ens hi trobarà  enfront i barrant-li el pas», afirma la regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat, Laura Aloy.

CONCURS LITERARI DE RELATS CURTS

El Consell Comarcal del Maresme ha obert el termini de presentació d'obres a la segona edició del concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere. Les persones interessades podran presentar els seus treballs de manera telemàtica a través d'aquest enllaç fins al pròxim divendres 15 de juliol.

Per a més informació, es pot entrar al web oficial del Consell Comarcal del Maresme.

Informació publicada el 22 de juny de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05