Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Comença la nova temporada dels banys adaptats a Caldes d'Estrac
Les persones interessades a gaudir del reeixit servei, que ofereix l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament i la Creu Roja de Caldes d'Estrac, poden trucar al telèfon 93 791 15 42

Banys AdaptatsEl pròxim dilluns 4 de juliol, l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament i la Creu Roja de Caldes d’Estrac posaran en marxa, per cinquè any consecutiu, una nova temporada dels banys adaptats. Dissenyada per a persones amb dificultats de mobilitat, la iniciativa s’oferirà de dilluns a divendres, de 10 a 18 hores. A més, com des de fa un parell d’anys, la proposta es complementarà amb un servei de desplaçament fins a la platja per a aquelles persones que no tenen vehicle o no tenen manera de desplaçar-se els dilluns, els dimecres i els divendres. Les persones interessades a gaudir del reeixit servei podran trucar al telèfon 93 791 15 42. Per tal de coordinar-lo correctament, la cita prèvia serà obligatòria.

Un any més, es comptarà amb dues modalitats. La primera opció serà que els mateixos familiars portin a terme l’activitat, supervisats per un membre de l’equip de la Creu Roja de Caldes d’Estrac, i la segona opció serà que ho faci directament l’equip de voluntaris i voluntàries de l’entitat caldenca. En aquest darrer cas, els familiars hauran de signar un document donant el seu consentiment per a realitzar l’activitat.

Per a més informació, es pot contactar amb l’equip de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac o apropar-se a la caseta de la platja de la Creu Roja de Caldes d’Estrac.

Informació publicada l'1 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05