Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El servei dels banys adaptats de Caldes d'Estrac incorpora noves activitats
Sessions de fisioteràpia, exercicis per a millorar la mobilitat, massatges i un espai d'animació per a infants i persones adultes amb mobilitat reduïda i altres capacitats són les principals novetats

Banys Adaptats 2022Banys Adaptats 2022Banys Adaptats 2022El passat dijous 14 de juliol, es va inaugurar oficialment la nova temporada del servei dels banys adaptats de Caldes d’Estrac. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Òscar Baró, el primer tinent d’alcalde Joan Baró i la regidora d’Acció Social, Laura Aloy. Així mateix, hi van participar el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, la presidenta de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Lídia Lanuza, el responsable del dispositiu a Caldes d’Estrac, Josep Maria Comas, i Sergi Font, responsable de màrqueting operacional d’AXA Seguros, amb qui l’entitat ha signat recentment un conveni de col·laboració per a millorar el servei i introduir noves activitats. També, hi van assistir alguns membres de l’equip de voluntariat de la Creu Roja de Caldes d’Estrac.

Així doncs, aquest estiu, el servei dels banys adaptats de Caldes d’Estrac incorpora noves propostes. Les persones amb mobilitat reduïda i altres capacitats que ho desitgin podran gaudir a la Platja dels Tres Micos de sessions de fisioteràpia de la mà d’un professional, d’exercicis per a millorar la mobilitat amb pilotes i elements elàstics i de massatges. També, hi haurà un espai d’animació per a infants i persones adultes amb mobilitat reduïda i altres capacitats. Així mateix, de dilluns a divendres, de 10 a 18 hores, el servei ofereix la possibilitat de banyar-se mitjançant cadires amfíbies i amb l’acompanyament de l’equip de persones voluntàries de la Creu Roja de Caldes d’Estrac. «Celebrem la incorporació d’aquestes noves activitats al reeixit servei dels banys adaptats. Estem molt agraïdes a AXA Seguros per fer-ho possible i a la Creu Roja i al seu incansable equip de persones voluntàries per dinamitzar la bonica iniciativa. Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, pensem que és clau oferir espais de benestar, de salut i d’oci que s’ajustin a les diferents situacions personals. Els banys adaptats són un servei d’un valor incalculable al municipi, ja que permet a les persones amb mobilitat reduïda i altres capacitats gaudir de la platja, del mar i de l’estiu», afirma la regidora d’Acció Social, Laura Aloy.

A més, l’Ajuntament de Caldes d'Estrac i la Creu Roja de Caldes d'Estrac complementen la proposta amb un servei de desplaçament fins a la platja per a aquelles persones que no tenen vehicle o no tenen manera de desplaçar-se els dilluns, els dimecres i els divendres. Les persones interessades a gaudir del reeixit servei poden trucar al telèfon 93 791 15 42. Per tal de coordinar-lo, la cita prèvia és obligatòria. Durant aquestes dues primeres setmanes del mes de juliol, més d’una vintena de persones s’han beneficiat del servei dels banys adaptats. Per a més informació, es pot contactar amb l’equip de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac o apropar-se a la caseta de la platja de la Creu Roja de Caldes d’Estrac.

Informació publicada el 19 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05