Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La vila acollirà una xerrada sobre la música a l'antiguitat clàssica
El pròxim divendres 22 de juliol, a les 18 hores, l'Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat de Caldes d'Estrac organitzarà un col·loqui al pati de la Fundació Palau

Xerrada MúsicaL’Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat de Caldes d’Estrac, amb el suport de l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, impulsarà una xerrada sobre la música a l’antiguitat clàssica a càrrec de Juan Ignacio de Gispert. El col·loqui es farà el pròxim divendres 22 de juliol, a les 18 hores, al pati de la Fundació Palau. L’entrada serà lliure i estarà oberta fins a completar l’aforament.

En aquest sentit, l’entitat caldenca ha volgut reprendre aquest mes de juliol el cicle de conferències sobre temes diversos vinculats amb la Història que va iniciar abans de l’emergència sanitària derivada de la Covid-19 de la mà de Juan Ignacio de Gispert. Les anteriors sessions van tenir una molt bona acollida i des de l’entitat caldenca, s’espera que el nou col·loqui desperti l’interès dels veïns i de les veïnes i els convida a assistir-hi i descobrir més sobre la música a l’antiguitat clàssica.

Informació publicada el 19 de juliol de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05