Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
A l'agost, refresca't a l'Espai Jove de Caldes d'Estrac!
La nova programació de l'equipament municipal compta amb tallers de fang, jocs mentals, sessió de paddle surf, karaoke, torneig de riure, taller de polseres, balls, tarda de cinema i molt més

Agost 2022L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha presentat la programació del mes d’agost. La primera proposta serà el pròxim divendres 5 d’agost, a les 17 hores. L’equipament municipal acollirà una primera sessió del taller de fang, on els nois i les noies podran deixar volar la seva imaginació i crear divertides composicions. Una setmana després, el divendres 12 d’agost, a les 17 hores, s’impulsarà una segona sessió del taller de fang. L’endemà, dissabte 13 d’agost, a les 17 hores, es dinamitzarà una tarda de jocs mentals, on el jovent podrà exercitar les neurones resolent engrescadors enigmes.

A continuació, el dijous 18 d’agost, a les 10 hores, es coordinarà una divertida sessió de paddle surf a la platja de la mà de SUP Caldetes. L’endemà, divendres 19 d’agost, a les 17 hores, serà el torn de mostrar les habilitats musicals i participar en l’engrescadora tarda de karaoke. A continuació, el dissabte 20 d’agost, a les 17 hores, l’equipament municipal organitzarà un torneig de riure, on les tres primeres persones classificades s’emportaran sorprenents premis. Les activitats continuaran el dijous 25 d’agost, a les 17 hores, amb un taller de fils i polseres per a deixar fluir la creativitat. L’endemà, divendres 26 d’agost, a les 17 hores, hi haurà una tarda de balls a ritme del joc ‘Just Dance’. Finalment, el dissabte 27 d’agost, a les 17 hores, es dinamitzarà una sessió de cinema. La pel·lícula que es projectarà s’escollirà entre totes les persones usuàries de l’equipament municipal.

Paral·lelament, les tardes de dimecres del mes d’agost, es portaran a terme diversos tallers de decoració de la terrassa de l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. Així mateix, els dies que no hi hagi activitats específiques, de 17 a 20 hores, l’equipament municipal restarà obert perquè el jovent caldenc pugui utilitzar-lo com a espai de trobada o gaudir de la zona de jocs. Des de l'Espai Jove de Caldes d'Estrac, es recorda que, quan hi hagi activitats programades, l’accés quedarà limitat a aquelles persones que s’hagin inscrit a aquestes activitats. Per a més informació, es pot escriure un correu electrònic a cdst.espaijove@caldetes.cat, trucar al telèfon 626 37 46 26 o apropar-se a l’equipament municipal.

Informació publicada el 3 d'agost de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05