Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac homenatja les persones d'edat del municipi
Les activitats programades en el marc de la Setmana de la Gent d'Edat de Caldes d'Estrac han tingut una gran rebuda i han comptat amb una alta participació

Gent d'Edat 2022Gent d'Edat 2022Gent d'Edat 2022Gent d'Edat 2022Gent d'Edat 2022Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra anualment l’1 d’octubre, l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de diverses entitats i associacions del municipi, ha organitzat la Setmana de la Gent d’Edat del poble. Per primer cop, Caldes d’Estrac ha acollit uns dies consecutius plens de propostes per a les persones d’edat del municipi.

El dilluns 26 de setembre van començar les activitats amb una xerrada sobre consells de prevenció i seguretat a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. Una trentena de persones d’edat van assistir al col·loqui impartit per dos membres dels Mossos d’Esquadra. Tot seguit, es va organitzar un emotiu dinar compartit a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. El dimarts 27 de setembre, al matí, una trentena de persones d’edat van gaudir d’una interessant visita guiada a la Fundació Palau de la mà de la Mònica, guia de l’espai cultural, i, a la tarda, d’una xerrada sobre la soledat a càrrec del psicòleg comunitari Àlex Ortega a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac. El dimecres 28 de setembre, la gent d’edat i l’alumnat de 5è de Primària de l’Escola Sagrada Família van compartir una divertida sessió de teràpia del riure conduïda per la risoterapeuta Sílvia López. El divendres 30 de setembre, va ser el torn d’una xocolatada popular a càrrec de l’Associació de la Gent Gran de Caldes d’Estrac i amb la col·laboració de l’Hotel Dynamic a la Plaça de la Vila, una audició de sardanes de la mà de la Cobla Vila de La Jonquera a la Plaça de la Vila i un bingo popular, que, a causa de la previsió de pluges, es va dinamitzar a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de la Creu Roja de Caldes d’Estrac. En total, prop d’un centenar de persones d’edat van gaudir de les activitats del matí i una cinquantena de la proposta de la tarda. Finalment, el dissabte 1 d’octubre, un reeixit vermut musical amb l’assistència d’una setantena de persones d’edat i la col·laboració de la Creu Roja de Caldes d’Estrac va concloure l’engrescadora programació a la Plaça de les Barques. Paral·lelament, durant tota la setmana, la Biblioteca Can Milans va acollir un espai dedicat a la gent d’edat del municipi amb la voluntat de retre un homenatge.

«La gran acollida ens ha deixat sense paraules. Des d’aquí, vull agrair la implicació, la vitalitat i el bon ambient de totes les persones que han participat en les activitats programades, així com a les tècniques de les àrees de Gent Gran i Acció Social de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac que han fet la tasca d’organització. Aquest era el primer cop que organitzàvem una programació amb propostes concentrades al llarg d’una setmana i després de la bona rebuda, ens emplacem a treballar per a programar-ne noves edicions», afirma la regidora de Gent Gran, Laura Aloy.

La programació de la Setmana de la Gent d’Edat de Caldes d'Estrac ha estat fruit del treball conjunt de l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament amb diverses entitats i associacions: Creu Roja de Caldes d’Estrac, l’Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat de Caldes d’Estrac, la Fundació Palau, l’Escola Sagrada Família, la Biblioteca Can Milans, els Mossos d’Esquadra i l’Institut Català de la Salut.

Informació publicada el 3 d'octubre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05