Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament obre la convocatòria anual per a bonificar fins a un 40% de l'Impost de Béns Immobles a les famílies monomarentals i monoparentals
Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través del web municipal o de forma presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania fins al pròxim dimecres 30 de novembre

IBI Monomarentals i Monoparentals 2022Amb la voluntat de donar suport econòmic a les famílies monomarentals i monoparentals del municipi, l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha posat en marxa la convocatòria anual per a bonificar el pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) de l’habitatge habitual. Enguany, la subvenció, que es va posar en marxa l’any 2016, preveu un ajut màxim d’un 40% de l’impost de l’any 2022 amb un topall de 300 euros. Per a accedir-hi, les famílies han de tenir el carnet vigent o en tràmit complint els requisits de família monoparental. Així mateix, han de viure i estar empadronades a Caldes d’Estrac, concretament a l’immoble del qual es demana la subvenció durant un període mínim de dos anys de durada.

Les famílies beneficiàries poden ser propietàries, copropietàries o usufructuàries de l’habitatge, sense estar subjectes al valor cadastral de l’immoble, ja que es valora la sobrecàrrega econòmica i emocional i el fet que implica la cura dels fills i de les filles per part del progenitor que té la guarda i custòdia. També, s’ha establert que les famílies que tenen alhora la condició de famílies nombroses i famílies monomarentals o monoparentals només puguin accedir a la subvenció de l’Impost sobre Béns Immobles si se’ls hi ha denegat prèviament per part de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona el cost menor de l’impost per ser família nombrosa durant l’any 2022.

El període per a presentar les sol·licituds de l’ajut va començar el passat dimarts 8 de novembre i s’allargarà fins al pròxim dimecres 30 de novembre. Els tràmits es poden fer telemàticament a través del web municipal o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, on trobareu les sol·licituds a emplenar per a optar a la bonificació de l’Impost de Béns Immobles.

Sol·licitud IBI Monomarentals i Monoparentals

Sol·licitud IBI Monomarentals i Monoparentals

Fitxer: sol._actualitzada_amb_les_bases_del_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 76.57 kB

Informació publicada l'11 de novembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05