Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La gent d'edat de Caldes d'Estrac celebra el Nadal
L'espectacle d'humor i màgia a càrrec del Mag Nani a l'Espai Jove de Caldes d'Estrac ha tingut una bona acollida entre les persones majors de 60 anys del municipi

Gent GranGent GranEl passat dimarts 20 de desembre, l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac va programar una activitat especial amb la voluntat de donar la benvinguda a les festes nadalenques amb les persones majors de 60 anys del municipi. A la tarda, es va impulsar un espectacle d’humor i màgia a càrrec del Mag Nani a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. La proposta va ser dinàmica, interactiva, participativa i molt divertida. Un cop finalitzada, es va aprofitar la trobada per a assaborir deliciosos torrons i celebrar el tradicional brindis de Nadal amb la gent d’edat caldenca.

De la mateixa manera, al matí, l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac va organitzar la tradicional celebració nadalenca, que va comptar amb la participació de l’alumnat de 6è de Primària de l’Escola Sagrada Família de Caldes d'Estrac, que va oferir un captivador i emotiu recital de cançons nadalenques amb l'acompanyament musical del director del centre educatiu caldenc i la presència de diversos membres de l'equip de professorat del centre.

Informació publicada el 4 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05