Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
A l'estiu no tot s'hi val
Campanya per promoure un estiu saludable i lliure de violències

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en col·laboració amb les àrees d'igualtat, comerç i turisme, han posat en marxa conjuntament la campanya "A l'estiu no tot s'hi val".

Aquesta campanya té com a objectiu fomentar el gaudi del temps d'oci d'una manera saludable, segura i lliure d'agressions, així com combatre les violències sexuals al nostre municipi, generant espais de llibertat.

Entre d'altres accions, la campanya pretén generar sensibilització entre la ciutadania sobre aquesta problemàtica i crear una xarxa d'espais segurs als municipis.

Aquests espais segurs són establiments situats als municipis que s'ofereixen per donar suport a les persones que han patit una agressió sexista o LGTBIfòbica. Tenen la funció de fer una primera acollida, contenir i contactar amb la Policia Local. Poden ser establiments d'oci, serveis, comerços, restaurants i equipaments municipals. Els establiments adherits a la campanya disposaran d'un distintiu per ser identificats amb facilitat i seran introduïts en el mapa interactiu d'espais segurs de Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt. Es pot accedir a aquest mapa mitjançant el codi QR imprès en tot el material publicitari de la campanya.

Els establiments interessats a formar part de la xarxa d'espais segurs hauran de signar una carta d'adhesió i se'ls facilitarà tot el material de sensibilització de la campanya.

És important que tots els agents implicats erradiquin els comportaments, les actituds i les manifestacions masclistes i LGTBIfòbiques.

Les tècniques responsables de la campanya visitaran tots els establiments per difondre-la.

Aquí podeu consultar el mapa d'espais segurs -> https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1j0dQz84JHukOP54smGRDWj1Xrcaid_E&usp=sharing

Flyer espai segurEspai segurNo tot s'hi val

Publicació 06.07.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina