Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
25N: Caminada contra la violència masclista a les Tres Viles
Organitzada per les Regidories d´Igualtat dels tres municipis, cal inscriure's abans del 17 de novembre.

Les Regidories d’Igualtat de Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres han organitzat la Marxa Popular contra la violència masclista, en el marc dels actes del 25N, el Dia Internacional per l’erradicació de la violència envers les dones.

Amb el lema 'Caminem contra la violència masclista', les tres viles s’uneixen per lluitar-hi amb una caminada popular que, el dia 25 de novembre al matí, recorrerà els tres municipis amb dos recorreguts, un de set quilòmetres i un altre de tres.

El recorregut llarg començarà a les 9 del matí a la plaça Sant Pere, de Sant Andreu de Llavaneres i seguirà pel Port Balís i pel port marítim fins a la Plaça de les Barques de Caldes d’Estrac. Allà, l’itinerari seguirà riera amunt, cap a l’Ajuntament, on hi haurà avituallament i on també començarà la ruta curta, de tres quilòmetres, el recorregut de la qual començarà a les 9:45. Ambdues rutes seguiran cap a la rotonda del restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt i cap a l’avinguda Sot del Camp i el camí del Padró per arribar a la zona esportiva de la vila veïna, on acabarà la marxa. Pots trobar els dos recorreguts en aquest enllaç.

Un cop acabi la ruta, les regidores d’Igualtat dels tres municipis —Marta Romero de Caldes, Maria Villalta per Sant Vicenç i Annabel Martínez de Llavaneres— llegiran un manifest commemoratiu i donaran pas a l’actuació del grup Àvalon, un trio format per Carla Motis, Marta Costa i Laura Carreras que interpretarà temes diversos, així com cançons feministes per visibilitzar el paper de la dona en l’àmbit musical en les últimes dècades. A més, també hi haurà un estand informatiu de l’associació Sí Dona, de Llavaneres, i diverses 'food truck'.

Inscripcions per participants i col·laboradores

Les persones inscrites a la caminada rebran una samarreta commemorativa del 25N el mateix dia de la marxa. Són limitades per als 150 primers participants de Caldes d’Estrac. Pots formular la teva inscripció en aquest enllaç abans del 17 de novembre.

Així mateix, els tres ajuntaments busquen persones col·laboradores per participar en l’organització i el desenvolupament de la marxa, per tal de distribuir samarretes i donar suport durant el recorregut i en el punt d’avituallament. Si vols ser col·laborador o col·laboradora, pots inscriure’t en aquest enllaç.

Cartell Marxa 25N

Samarreta Marxa 25N

Informació publicada el 3 de novembre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05