Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
No a la violència de gènere
La primera edició de la marxa de les Tres Viles en contra de la violència de gènere va aplegar a prop de 220 persones.

Entre els dies 24 i 30 de novembre, Caldes d'Estrac va acollir una sèrie d'activitats per sensibilitzar i combatre la violència de gènere, i la resposta de la comunitat va ser excepcional.

Amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Masclista, el 25 de novembre, Caldes d'Estrac va ser l'escenari d'un conjunt d'iniciatives destinades a conscienciar la societat sobre aquesta problemàtica, així com a promoure valors de respecte i igualtat. Totes les activitats van comptar amb una gran participació dels caldencs i caldenques, que van mostrar el seu suport i compromís amb aquesta important causa.

El divendres 24 de novembre, Aikido Estrac va oferir un Taller de Defensa Personal a Joves. Amb l'objectiu de proporcionar eines pràctiques per a la seva autodefensa, l'activitat va ser un èxit, amb una resposta entusiasta dels assistents.

El dissabte 25 de novembre, la Marxa contra les Violències Masclistes va aplegar prop de 220 persones. La caminada, que va recórrer els municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt, va unir les tres viles en una demostració col·lectiva en contra de les violències masclistes. La lectura del manifest per part de les regidores de les Tres Viles, la música en directe i els 'foodtrucks' van culminar aquesta jornada amb èxit, amb participants i acompanyants que van omplir d'energia positiva l’ambient.

L’Ajuntament agraeix la participació dels Diables de Caldetes, que van amenitzar l’avituallament al poble, on també començava la ruta curta, així com la col·laboració dels voluntaris, Creu Roja, Montaltrek i l’Associació Si Dona.

Aquest dijous, 30 de novembre, va tenir lloc la xerrada sobre Comunicació No Violenta, a la Biblioteca de Can Milans. Va oferir eines i estratègies per a una comunicació respectuosa i constructiva.

L'èxit rotund d'aquestes iniciatives posa de manifest la importància i la determinació de la comunitat caldenca en la creació d'un entorn lliure de violències de gènere.

Recupera l'àlbum de fotografies en aquest enllaç

Marxa contra la Violència Masclista

Publicació 30.11.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina