Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot a punt pel Carnaval de febrer
Els actes prinicipals seran el cap de setmana del 10F: concurs difreses i comparses, correbars i tapes

Amb l'arribada del mes de febrer, aterren la disbauxa, la festa i la xerinola als carrers de Caldes d’Estrac. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament està immersa en la planificació de la celebració, seguint les indicacions del Rei Carnestoltes. Els actes tindran lloc el 10 de febrer. Començaran amb l'espectacle infantil, amb el grup d'animació Toni Vives i la Banda dels Nassos, a la Sala Cultural a les 17 h. Tot seguit, al voltant de les 19 h hi haurà un correbars pels carrers de Caldes amb el grup de xaranga Always Drinking Marching Band.

La ruta recorrerà el centre del poble, passant per la plaça de la Vila, la riera, Santa Teresa, el Camí Ral, el carreró, fins a culminar al Mercat. Par a participar-hi, serà imprescindible tenir el got acreditatiu, que es podrà adquirir per 1 euro en efectiu a la plaça de la Vila. Cada consumició es pagarà per separat als diferents establiments, valdrà 1,5 euros. Durant la baixada amb la xaranga, l'Agrupació de Pensionistes també repartirà caldo als més grans i xocolata als més petits davant del Casal. 

A les 21:00, el mercat serà l'escenari de l'entrega de premis per a les millors disfresses del VIII Concurs de Disfresses i Comparses, reconeixent la creativitat i l'enginy de les persones participants. Seguidament, començarà la Nit de Tapes al Mercat amb el Dj Ricky Vives. Les tapes al mercat oscil·laran entre 2 i 6 euros. La festa continuarà fins a les 12 de la nit amb una festa a la Sala Cultural amb Dj Henry Jones, de la mà de la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac. Hi haurà servei de barra.

"Estem segurs que serà un gran Carnaval, ple d'alegria i diversió. Esperem que tothom s'ho passi bé i quedi per al record", ha explicat el regidor de Festes, Xavier Herrero, al respecte. 

Activitats per escalfar motors

Paral·lelament, les persones que vulguin participar en la caracterització del Rei Carnestoltes es poden posar en contacte amb l’Espai Jove de Caldes d’Estrac, ja que el jovent caldenc serà l’encarregat d’omplir de color i de llum al gran mestre de cerimònies. El taller començarà el divendres 2 de febrer.

També es farà a l'Espai Jove el tradicional taller-concurs de truites pel dijous gras. I, el mateix dijous al matí, tindrà lloc el taller de truites amb els alumnes de 6è de l'Escola Sagrada Família, amb motiu de la presentació de l'equipament, de les activitats que es faran i de coneixement dels futurs usuaris que, a partir d'aquell dia, ja podran gaudir de l’equipament. 

Així mateix, per dijous gras, el 8 de febrer, l'Agrupació de Pensionistes de Caldes d'Estrac repartirà de forma gratuïta a tothom que ho vulgui, truites, botifarres d'ou, coques de llardons, vi negre i aigua.
A partir de les 13h a les portes del Casal d'Avis.

Carnaval

Carnaval

enterro

Publicació 02.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina