Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Elecció del delegat/da de Caldes pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme
Les persones interessades han de ser majors de 65 anys i membres d'una entitat o associació del municipi.

La vila cerca un representant per al Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme. Aquest Consell, establert el juny del 2022, s'erigeix com un òrgan vital de consulta i participació per a les persones grans i les entitats relacionades amb elles a la comarca del Maresme.

El Consell, adscrit al Consell Comarcal del Maresme, té com a finalitat principal establir canals organitzatius i de participació per garantir una representació eficaç de les persones grans i les seves necessitats. L'Assemblea, integrada per la presidència, membres de la Junta Permanent i delegats escollits democràticament pels ajuntaments de la comarca, busca ara un representant de Caldes d'Estrac.

Les persones interessades han de ser majors de 65 anys i membres d'una entitat o associació del municipi. Si reuneixes aquestes característiques i desitges presentar-te com a delegat per al Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme, pots posar-te en contacte amb l'Àrea de Gent Gran mitjançant el correu electrònic: cdst.gentgran@caldetes.cat, abans del 18 de maig.

Consell Consultiu Gent Gran Maresme

Publicació 14.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina