Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Marcs > 2017 > Culturals > Carnestoltes 2017
CARNESTOLTES 2017

 Rues, tallers i molta festa per al Carnestoltes del 2017

Carnestoltes_cartell.jpg

Un any més l'Espai Jove serà el principal amfitrió de la Festa de Carnestoltes i ha estat el Consell Jove l'encarregat de dissenyar el cartell d'aquesta nova edició de la festa.

Per anar escalfant motors, el 21 de febrer nois i noies de l'Espai Jove començaran a construir un fantàstic Rei Carnestoltes, que no es desvetllarà fins als darrers minuts abans de que comenci la celebració de la rua del 25 de febrer.

El dijous 23 de febrer continuaran els preparatius amb un taller de truites dirigits als alumnes de sisè de l'Escola Sagrada Família i a la tarda animem a tots els joves a participar en el concurs de truites que es realitzarà en col•laboració amb els comerços de Caldes. La millor truita obtindrà un premi!

Divendres 24 de febrer pel matí començarem la festa amb la rua de la gent gran que iniciarà el seu recorregut a Serveis Socials i finalitzaran a la residència Bellavista.

Per la tarda, a partir de les 17h els infants prendran el protagonisme amb la celebració del carnaval infantil amb animació i sorpreses que tindrà lloc a la Sala Cultural amb la col•laboració dels alumnes de sisè que serviran el berenar amb l'objectiu de recaptar fons per al viatge de fi de curs.

Dissabte 25 de febrer tindran lloc els actes centrals. A partir de les 21h, es farà la rua de carnestoltes, una rua de comparses i disfresses amb coreografies acompanyada per la Píccola Orquesta. Aquest any el recorregut variarà una mica. Les carrosses es reuniran a l'esplanada de Can Muntanyà i aniran des de la Riera, fins el carrer Santa Teresa, el Camí Ral, baixada de l'estació, carrer Callao i Riera un altre cop fins la Plaça de la Vila. Tothom està convidat a participar-hi, i a gaudir de la nit.

Un cop a la Plaça de la Vila es llegirà el Pregó del Carnestoltes i es donarà pas al ball de comparses. Els guanyadors de cada categoria seran guardonats amb premis de fins a 200 euros.


El ball de carnestoltes a partir de les 22:30h a càrrec del DJ Straw & Berry i la Quadra's Team posarà punt i final a la vetllada i a la festa de Carnestoltes fins al primer de març quancelebrarem la crema del Rei Carnestoltes  i la sardinada popular.

Consultar el programa [+]

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05