TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Molt ennuvolat
mín
màx
17°
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
mín
11°
màx
19°
Molt ennuvolat amb tormenta
mín
màx
16°
Dijous 8Divendres 9Dissabte 10
ITINERARI TURíSTIC I CULTURAL AUTOGUIAT
15. El Parc de Can Muntanyà
 • Aquest parc fou inaugurat el 1987 per tal d’esdevenir un espai verd per passejar, esbargir-se i gaudir de tranquil·litat envoltat de natura i d’un bell paisatge. Antigament era el jardí de la casa d’Adolfo Montañá.

  El parc amaga en el seu interior un interessant patrimoni natural a bracet entre la natura més feréstega i la més domesticada, entre les espècies autòctones i les al·lòctones.

  Aquest patrimoni natural, per a la seva millor comprensió, el diferenciarem en 4 ambients:

  ·         L’enjardinament (humit i sec)

  ·         La pineda

  ·         L’alzinar

  ·         Les basses

  Un apunt sobre la fauna que viu al parc: amb sort hi veurem esquirols, o si més no, les abundants restes de pinyes que deixen, sobretot al voltant dels pins blancs; insectes com papallones o escarabats; un munt d’ocells com la merla, la garsa, el gaig, el tudó, la tórtora turca, el tallarol capnegre, diferents mallerengues (blava, carbonera, petita, emplomallada i cuallarga), el bruel, el raspinell i un llarguíssim etc.

  Tots aquests animals i plantes interactuen entre ells creant complexes relacions que permeten assolir equilibris dinàmics, si la mà de l’home no els altera.

 • MAPA ITINERARI

 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.catQR Enquesta satisfacció
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya

Logo Biosphere