Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Estrenem Oficina Municipal d´Informació al Cosumidor (OMIC) de Les 3 Viles
A Caldes d´Estrac l´oficina estarà oberta els dijous, de 17 a 20 h, a La Fabriqueta

Cartell OMIC**Avís horari Agost****

Durant l'Agost  l'OMIC municipal de Les 3 viles  centralitza el  servei d'atenció al consumidor al municipi de sant Andreu de  LLavaneres els dies 2,4 i 30 d'Agost de 10:00h a 13:00h.  L'Oficna de Caldes d'Estrac torna a estar operativa a partir del 7 de setembre , tots el dijous en horari de 17:00h a 20:00h a l'edifici de la Fabriqueta.**

Coincidint amb el Dia Internacional del Consumidor, el passat 15 de març es va inaugurar el nou servei d’ “Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Les 3 Viles” que s’oferirà a Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. A Caldetes, aquest punt d'atenció al consumidor s'obre a La Fabriqueta (carrer La Riera 5-9, entrada pel camí Ral, al costat de la pizzeria Estrac), l’equipament municipal que ja acull l’Espai Jove. El servei s’oferirà de forma presencial i telefònica.

Així, el Servei Públic de Consum de Les 3 Viles, integrat a la Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona, es posarà en marxa aquest dijous 30 de març. Aquest servei de suport i orientació al consumidor s'oferirà presencialment als tres municipis en el següent horari:

• Caldes d'Estrac: dijous, de 17 a 20 h
• Sant Andreu de Llavaneres: dimecres i divendres de 10 a 13 h
• Sant Vicenç de Montalt: dilluns i dimarts, de 10 a 13 h

Podeu contactar amb la tècnica a través de l'adreça electrònica: cdst.consum@caldetes.cat


Els caldencs i caldenques poden tenir el servei en els tres municipis. La gestió anirà a càrrec de la Federació Unió Cívica de Consumidors i Mestresses de Casa de Catalunya (UNAE), amb l’objectiu orientar i assessorar les persones consumidores i usuàries per a l’adequat exercici dels seus drets. Els tècnics encarregats del servei seran Mònica Martínez, a Caldes d’Estrac; Ariadna Gorgojo, a Llavaneres; i Maria José Llorente i Saül Moya, a Sant Vicenç de Montalt.


Informació publicada el 29 de març de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05